Montag, 14. Dezember 2009

Men's Suits - Inzicht in de Suit's Parts

In dit artikel bespreken we de onderdelen die make-up pak van een man. Alle mannen moeten begrijpen de basis van het pak en de delen, zodat ze kopen een kledingstuk dat hun meest positieve eigenschappen accentueert.

Men's Suits - Inzicht in de Suit's Parts
Door [http://ezinearticles.com/?expert=Antonio_Centeno] Antonio Centeno

In dit artikel bespreken we de onderdelen die make-up pak van een man. Hoewel uit het rek pakken veroorloven u weinig flexibiliteit bij de aanpassing van deze onderdelen, de man die gaat met een op maat gemaakt of aan te passen maatregel de vrijheid van het kiezen van de optie die het beste compliment dat zijn lichaam. In ieder geval moeten alle mensen begrijpen de basis van het pak en de delen, zodat ze kopen een kledingstuk dat hun meest positieve eigenschappen accentueert.

Single or Double Breasted

De eerste en misschien wel meest opvallende element van het pak is of het single of double-breasted. Single-breasted pakken hebben een enkele rij knoppen aan de voorkant, en de jas kleppen enige overlapping genoeg te kunnen knopen. A double-breasted pak heeft twee rijen knoppen, en de voorkant overlappingen voldoende zodat beide kleppen om te worden gehecht aan de tegenovergestelde rij knoppen. De keuze tussen single-en double-breasted is een kwestie van persoonlijke smaak, maar de overgrote meerderheid van de Amerikaanse mannen kiezen single breasted pakken als dat dit is wat gemakkelijk beschikbaar is voor hen, ook een gebrek aan vertrouwdheid met de double-breasted optie kan goed voor dominantie van de single-breasted pak's. Dunne collega's, met name degenen die zijn iets groter, kan veel voordeel halen uit double-breasted pakken, omdat ze een vollere uitstraling zal geven aan de figuur; op grotere mannen, double-breasted pakken kunnen de neiging hebben om de aandacht te vestigen op de buik, dus zorgvuldige aandacht en een deskundige op maat moet worden gebruikt.

Revers

Revers komen in een verscheidenheid van stijlen met een aantal opties. De breedte van de revers 'is misschien wel onderworpen aan de meest variantie, met de uiterst smalle revers van de jaren 1950 staan in schril contrast met de uiterst brede revers van de jaren 1970. Zoals het geval is met veel van de klassieke mode, de meest tijdloze revers van een gematigde breedte zijn. Naast de verschillende breedtes, pak revers komen in twee stijlen: gekerfd, die een brede V-vormige opening heeft waar de revers en kraag toetreden, en bereikte een hoogtepunt, die fakkels in een scherpe punt met een zeer smalle diepe V op de voegen. Gekerfd en bereikte revers zijn even klassiek, hoewel de laatste zijn het meest algemeen aangetroffen op double-breasted jasjes. Een piek revers op een single-breasted jack is een uitstekende manier om het niveau van formaliteit te verhogen, maar is bijna onmogelijk te vinden op iets anders dan een op maat gemaakte pak

Waist Buttons

Een pak jas heeft ofwel een rij knoppen of twee, afhankelijk van of het single-of double-breasted. Een single-breasted jasje heeft een enkele rij knoppen, nummering ergens een tot vier, maar twee en drie zijn de meest voorkomende. De drie-knop jas is de meest traditionele configuratie, het nemen van zijn keu uit het Engels rijden jasjes; correct gedragen, het geeft de illusie van hoogte. Traditioneel wordt alleen de middelste of tweede knop bevestigd tijdens het staan, hoewel de bovenste twee knoppen kan worden bevestigd aan een iets meer formele uitstraling te produceren. Twee-knop pakken zijn een iets later innovatie, en omdat ze meer laten zien van het shirt en stropdas, kunnen een iets meer vermagering verschijning. Alleen de bovenste knop van een twee-knop jas is bevestigd, met uitzondering van een jasje met slechts een knop, de onderste knop van een single-breasted jack is nooit bevestigd.

Double-breasted jasjes meest hebben vier of zes knoppen aan elke kant - waar zijn er zes knoppen, alleen de onderste vier zijn voor dichtknopen, hoewel te wijten aan het ontwerp van het pak, zal slechts twee daadwerkelijk worden dichtgeknoopt op een gegeven moment. Er is ook een extra verborgen knop op de achterzijde van de klep buiten van een double-breasted pak, die op de binnen-of "verborgen" flap hecht. In tegenstelling tot de gewoonten van bepaalde beroemdheden, een double-breasted jasje nooit wordt overgelaten knoopte tijdens het staan, waardoor het naar flap wild rond, het is altijd stevig dichtgeknoopt bij het opstaan en blijft totdat een knoopte weer zitten. Bovendien, terwijl de onderste knop van een single-breasted jasje altijd nagelaten, zowel van de bedienbaar knoppen op een double-breasted jasje zijn bevestigd. Net als bij de kloof van de revers, kan de hoogte van de taille knoppen enigszins aangepast te accentueren of de hoogte verminderen, maar dit moet zorgvuldig gebeuren.

Sleeve Buttons

Er zijn tal van historische redenen voor jas mouwen met knopen, van het aanmoedigen van het gebruik van zakdoeken toe te staan een gentleman om zijn handen te wassen zonder zijn jas, een van oudsher ernstige sociale aanval in gemengde bedrijf. Wat de reden voor hun aankomst op jas mouwen, ze vormen nu een belangrijk onderdeel van het detail werk of trimmen van de jas. Meeste traditioneel jasje mouwen dragen vier knoppen, hoewel het niet ongewoon is om drie te vinden. Ongeacht het aantal, moeten er minstens zoveel van hen als er knoppen op de taille, en ze zijn altijd geplaatst binnen een centimeter of zo van de zoom. Op maat gemaakte pakken, en zelfs sommige van de hogere kwaliteit gemaakt op maat jasjes, de mouw knoppen zijn functioneel. Wanneer de knoppen functioneel zijn, is er enige verleiding om een knop ongedaan gemaakt om de aandacht te vestigen op de functie - en bij uitbreiding verlof, de kwaliteit van het pak - al is dit een kwestie van persoonlijke smaak.

Jacket Pockets

De meest formele zijn jetted zakken, waar de zak wordt genaaid in de voering van de jas en slechts een smalle horizontale opening verschijnt op de zijkant van de jas. Deze zakken, is bijna onzichtbaar, dragen bij tot een zeer gladde, gepolijste uiterlijk, en zijn meestal te vinden op formeel-wear. De volgende stijl, de flap zak, is iets minder formeel, maar het is volkomen aanvaardbaar in alle omstandigheden waarin een gentleman waarschijnlijk te vinden in een pak. Flap zakken zijn identiek aan jetted zakken, maar ook op een flap genaaid in de bovenkant van de zak, die het openen van de zak dekt. Dit zijn de meest voorkomende zakken op colberts, en in het allerbeste, zijn zo vervaardigd dat de drager de kleppen kan plooi binnen, het nabootsen van de jetted zak. Er zijn ook diagonaal uitgesneden klep zakken bekend als hacken zakken, hoewel ze iets minder gebruikelijk, het hacken zak is afgeleid uit het Engels rijden versnelling, en is het meest prominent op de maatpakken van het Engels kleermakers, met name die van oudsher geassocieerd met paardrijden kleren. De minst formeel zijn opgezette zakken, die precies wat de naam impliceert: zakken gemaakt door toepassing van een patch om de buitenkant van de jas. Patch pockets zijn de meest casual optie, ze zijn vaak te vinden op de zomer pakken die anders lijkt al te formele, maar ook op sport jassen.

Ticket zak

Sommige jassen, in het bijzonder op maat gemaakt en fijnere op maat aanbod, ook een kleine ticket zak boven een van de zakken aan de zijkant, meestal op dezelfde kant als dominante hand van de drager. Deze pocket wordt zelden gebruikt in de moderne tijd, en fungeert meer als een indicatie van de kwaliteit van het pak's.

Borstzak

Verhuizing van de jas is de borstzak, die altijd open is, en waarin slechts een item ooit is geplaatst: de zakdoek of zak plein. De reden hiervoor is tweeledig: Ten eerste, net als de zijzakken, geen producten geplaatst in de borstzak te creëren Bubbel prognoses die het gestroomlijnde uiterlijk van het pak te vervalsen, en ten tweede de borstzak en de binnenkant linker broekzak dezelfde ruimte in de jack's voering, wat betekent dat objecten in de borstzak neiging om objecten in de binnenzak van kracht in de ribben van de drager, die heel ongemakkelijk is.

Vents

Moving on uit zakken vinden we de ventilatieopeningen, flap-achtige sleuven in de bodem van de jas die beweging en bieden gemakkelijke toegang tot de broekzakken te vangen. Jassen hebben drie stijlen: centrum, kant, of geen. Ventless jasjes, net zoals de naam al zegt, heeft geen openingen, en zijn populair op Continental pakken, ze bieden een zeer strak kijken naar de achterkant van de jas, hoewel ze kan leiden tot rimpels wanneer de drager gaat zitten. Center-vented jassen, erg populair op de Amerikaanse pakken, hebben een gleuf aan de achterkant, waardoor de jas uit te breiden aan de onderkant bij zitten. Door zijn plaatsing, midden-vented jassen hebben een gewoonte van bloot achterste van de drager, hoewel de meeste lijken niet te denken, als centrum openingen blijven de meest populaire stijl. Een side-vented jas heeft twee openingen, een aan elke kant, over het algemeen net achter de broekzakken, gemakkelijk toegang. Zijsplitten ook gemakkelijker zitten gemakkelijker, verplaatsen als nodig is om de rumpling van de jas terug te voorkomen, die leidt tot kreuken.

Nu we inzicht hebben in de onderdelen van een jas, de tijd dat we geleerd over een goede pasvorm en proportie.

Antonio Centeno is voorzitter van een maatpak, een online boutique fine-Amerikaanse handelaar in kleding gespecialiseerd in kostuums op maat van mannen, shirts, jassen en overjassen. Hij en zijn partners lanceerde het bedrijf met de missie van het helpen van mensen maken de kleding die het beste verbetert hun individuele stijl. Antonio is een voormalig Marine Corps Officer en heeft een MBA van de University of Texas in Austin en een BA van de Cornell Universiteit.

Voor meer artikelen over de klassieke stijl van mannen, bezoek http://www.atailoredsuit.com en bezoek de stijl van de onderneming leiden.

Artikel Bron: http://EzineArticles.com/?expert=Antonio_Centeno http://EzineArticles.com/?Mens-Suits---Understanding-the-Suits-Parts&id=1227853


Esprit Sweatshirt X25160 Baby Pullover
Neu kaufen: EUR 11,90

Esprit Men Casual 40s Small Stripe X30983 Herren Hemden/Freizeit
Neu kaufen: EUR 45,95

Esprit LOGO Longsleeve Y06789 Mädchen Tops
Neu kaufen: EUR 11,90

EDC by Esprit Plain Scoop Basic W40735 Damen T-Shirt
Neu kaufen: EUR 12,95

Esprit Strickrollkragenpullover X06151 Mädchen Pullover
Neu kaufen: EUR 20,90

EDC by ESPRIT fashion longsleeve X40722 Damen T-Shirt
Neu kaufen: EUR 25,95

ESPRIT W25101 Baby Jeans
Neu kaufen: EUR 16,90

ESPRIT W06140 Mädchen Jacke
Neu kaufen: EUR 41,90

Esprit solid blouse W27300 Damen Bluse
Neu kaufen: EUR 29,95

ESPRIT W07571 Jungen T-Shirt
Neu kaufen: EUR 6,90

Esprit Xena B7210 Damen Unterwäsche/Slips
Neu kaufen: EUR 14,95

Esprit big paisley X21342 Damen Bluse
Neu kaufen: EUR 45,95

Esprit Langarmshirt X20172 Baby T-Shirt
Neu kaufen: EUR 9,90

Esprit fine gas cotton X21522 Damen Pullover
Neu kaufen: EUR 39,95

Esprit Vliespullover X06160 Mädchen Pullover
Neu kaufen: EUR 20,90

Esprit full needle X27606 Damen T-Shirt
Neu kaufen: EUR 15,95

EDC by ESPRIT long wide collar X40504 Damen Pullover
Neu kaufen: EUR 39,95

Esprit Ballerina P2023 Mädchen Schlafanzug
Neu kaufen: EUR 22,95 - EUR 25,95

Esprit Men Casual Compact Cotton X30332 Herren Pullover & Strickjacken/Pullover
Neu kaufen: EUR 59,95

ESPRIT W06230 Mädchen Kleid
Neu kaufen: EUR 27,90
Related Post :


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen